Про затвердження Мікробіологічних критеріїв для встановлення показників безпечності харчових [...]
МОЗ України; Наказ, Критерії від 19.07.2012548

Картка документа

Про затвердження Мікробіологічних критеріїв для встановлення показників безпечності харчових продуктів

Види:
Наказ
Критерії
Видавники:
МОЗ України
Дати:
від 19.07.2012
Номери:
548
Реєстрація:
Мін'юст України
від 03.08.2012
1321/21633
Стан:
Чинний
Ідентифікатор:
z1321-12

Документи та файли

Текст документа  зараз активно , 127 кб / 3 стор.
Прийняття від 19.07.2012
Мікробіологічні критерії для встановлення показників безпечності харчових продуктів
Критерії
Критерії безпечності харчових продуктів
Критерії
Гігієнічні критерії технологічного процесу
Критерії

Історія документа

19.07.2012
Прийняття
03.08.2012
Державна реєстрація
20.08.2015
Набрання чинності

Пов'язані документи

Повний список пов'язаних документів [4]

Прямі зв'зки
Відсилає до... [3]
Зворотні зв'зки
Прийнятий на виконання... [1]

Публікації документа

Офіційний вісник України  офіційне видання 
від 20.08.2012
2012 р., № 61, стор. 105, стаття 2487, код акта 62924/2012

Класифікація документа

  • Санітарно-епідеміологічне благополуччя. Державний санітарний нагляд [90 40]
  • Якість, асортимент. Гарантійні строки [150140 10]
  • Захист прав споживачів [150140 40]
  • Харчова промисловість [160 10140]