Про затвердження тарифів (прейскурантів) на роботи і послуги, що виконуються і надаються за плату [...]
Кабінет Міністрів України; Постанова, Тариф від 27.08.20031351
Документ 1351-2003-п, чинний, поточна редакція — Редакція від 24.10.2007, підстава 1235-2007-п
 

Сторінки:  [ 1 ]  2  3
наступна сторінка »  


 
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
 
П О С Т А Н О В А
від 27 серпня 2003 р. N 1351
Київ
 
Про затвердження тарифів (прейскурантів)
на роботи і послуги, що виконуються і надаються
за плату установами та закладами державної
санітарно-епідеміологічної служби
 
{ Із змінами, внесеними згідно з Постановами КМ N 662 ( 662-2006-п ) від 11.05.2006 N 1235 ( 1235-2007-п ) від 17.10.2007 }

 
     Відповідно до статті 35 Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення" ( 4004-12 ) Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:
 
     1. Затвердити тарифи (прейскуранти) на роботи і послуги, що виконуються і надаються за плату установами та закладами державної санітарно-епідеміологічної служби (додаються).
 
     2. В абзаці п'ятому пункту 12 додатка до постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 р. N 1548 ( 1548-96-п ) "Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)" (ЗП України, 1996 р., N 21, ст. 596: Офіційний вісник України, 2001 р.. N 47, ст. 2073; 2002 р., N 11, ст. 511, N 52, ст. 2396; 2003 р., N 21, ст. 939, із змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів від 24 липня 2003 р. N 1150 ( 1150-2003-п ) слова "та санітарно-профілактичні" виключити.

 
     Прем'єр-міністр України                            В.ЯНУКОВИЧ 
     Інд. 28

 
ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 27 серпня 2003 р. N 1351
 
ТАРИФИ (ПРЕЙСКУРАНТИ)
на роботи і послуги, що виконуються і
надаються за плату установами та закладами
державної санітарно-епідеміологічної служби

 
------------------------------------------------------------------
|    Найменування робіт (послуг)     |    Ціна (без урахування   |
|                                    |     податку на додану     |
|                                    |     вартість), гривень    |
|----------------------------------------------------------------|
|   Бактеріологічні, вірусологічні, паразитологічні та           |
|            молекулярно-генетичні дослідження                   |
|----------------------------------------------------------------|
|  1.|Бактеріологічний контроль      |  40,1 |за одне дослідження|
|    |стерильності виробів медичного |       |одного об'єкта     |
|    |призначення, інструментарію    |       |                   |
|    |після стерилізації, діагностич-|       |                   |
|    |них імунобіологічних           |       |                   |
|    |препаратів, лікарських         |       |                   |
|    |засобів та інших об'єктів      |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
|  2.|Визначення:                    |  31,97|        -"-        |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) загальної кількості       |       |                   |
|    |     мезофільних анаеробних та |       |                   |
|    |     факультативно-анаеробних  |       |                   |
|    |     мікроорганізмів в об'єктах|       |                   |
|    |     середовища життєдіяльності|       |                   |
|    |     людини                    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) колі-індексу води та      |  31,89|        -"-        |
|    |     бактерій групи кишкової   |       |                   |
|    |     палички в харчових продук-|       |                   |
|    |     тах, продовольчій сировині|       |                   |
|    |     та інших об'єктах         |       |                   |
|    |     середовища життєдіяльності|       |                   |
|    |     людини                    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  3) залишкової кількості      | 111,98|за одне дослідження|
|    |     антибіотиків у продуктах  |       |одного антибіотика |
|    |     тваринництва бактеріологі-|       |в одному продукті  |
|    |     чним методом              |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  4) залишкової кількості      |  25,01|за дослідження     |
|    |     антибіотиків у харчових   |       |одного продукту    |
|    |     продуктах методом         |       |                   |
|    |     дельвотесту               |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  5) наявності молочнокислих   |  42,55|        -"-        |
|    |     мікроорганізмів у         |       |                   |
|    |     харчових продуктах        |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  6) наявності інгібуючих речо-|  14,96|за одне дослідження|
|    |     вин у молоці з метиленовим|       |                   |
|    |     синім                     |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
|  3.|Мікроскопія кисломолочних      |   8,67|за дослідження     |
|    |продуктів                      |       |одного продукту    |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
|  4.|Виявлення:                     |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) бактерій родини           |  37,19|за дослідження     |
|    |     Enterobacteriaceae,       |       |одного показника   |
|    |     сальмонел, патогенних     |       |в одному об'єкті   |
|    |     вібріонів, ентерококів,   |       |                   |
|    |     золотистого стафілокока,  |       |                   |
|    |     синьогнійної палички,     |       |                   |
|    |     протею, сульфітредукуючих |       |                   |
|    |     клостридій, Bacillus      |       |                   |
|    |     cereus, бактерій роду     |       |                   |
|    |     лейконосток, легіонел,    |       |                   |
|    |     бруцел, лістерій, ієрсиній|       |                   |
|    |     у харчових продуктах,     |       |                   |
|    |     продовольчій сировині та  |       |                   |
|    |     інших об'єктах середовища |       |                   |
|    |     життєдіяльності людини    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) плісеневих грибів та      |  27,03|за дослідження     |
|    |     дріжджів у харчових       |       |одного продукту    |
|    |     продуктах та продовольчій |       |                   |
|    |     сировині                  |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
|  5.|Визначення промислової стериль-| 121,25|        -"-        |
|    |ності консервованої продукції  |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
|  6.|Бактеріологічні дослідження    | 161,95|        -"-        |
|    |консервованої продукції для    |       |                   |
|    |виявлення причин псування      |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
|  7.|Виявлення у борошні та хлібо-  |  28,36|        -"-        |
|    |булочних виробах збудника      |       |                   |
|    |картопляної хвороби            |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
|  8.|Визначення:                    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) чутливості,               |  58,27|за дослідження     |
|    |     специфічної активності,   |       |одного показника   |
|    |     відтворюваності           |       |в одному препараті |
|    |     діагностичних             |       |                   |
|    |     імунобіологічних          |       |                   |
|    |     препаратів                |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) мікробіологічної          |  35,24|за дослідження     |
|    |     чистоти нестерильних      |       |одного показника   |
|    |     лікарських засобів,       |       |                   |
|    |     косметичних виробів і     |       |                   |
|    |     засобів побутової хімії   |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
|  9.|Виявлення бактеріального       |       |                   |
|    |забруднення середовища         |       |                   |
|    |життєдіяльності людини методом |       |                   |
|    |змивів на:                     |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    | мезофільні аеробні та         |  11,59|за одне дослідження|
|    | факультативно-анаеробні       |       |                   |
|    | мікроорганізми                |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    | бактерії групи кишкової       |   9,98|        -"-        |
|    | палички                       |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    | плісеневі гриби та дріжджі    |   9,36|        -"-        |
|    |                               |       |                   |
|    | золотистий стафілокок         |  17,07|        -"-        |
|    |                               |       |                   |
|    | патогенну та умовно-патогенну |  26,81|за одне дослідження|
|    | мікрофлору                    |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 10.|Визначення бактеріального      |  20,87|за дослідження     |
|    |забруднення повітря закритих   |       |одного показника   |
|    |приміщень                      |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 11.|Бактеріологічні, вірусологічні |       |                   |
|    |або паразитологічні та         |       |                   |
|    |молекулярно-генетичні          |       |                   |
|    |дослідження із застосуванням   |       |                   |
|    |ланцюгової полімеразної реакції|       |                   |
|    |методом:                       |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    | якісним                       | 110,68|за одне дослідження|
|    |                               |       |                   |
|    | флеш або флуоресценції        | 128,15|        -"-        |
|    |                               |       |                   |
|    | кількісним                    | 241,45|        -"-        |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 12.|Визначення в біологічному      |  24,86|        -"-        |
|    |матеріалі збудників інфекційних|       |                   |
|    |захворювань (без ідентифікації)|       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 13.|Бактеріологічні дослідження на |  94,27|        -"-        |
|    |дисбактеріоз                   |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 14.|Ідентифікація:                 |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) мікроорганізмів роду      |  25,07|        -"-        |
|    |     Staphylococcus            |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) мікроорганізмів роду      |  35,97|        -"-        |
|    |     Streptococcus             |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  3) мікроорганізмів роду      |  39,84|        -"-        |
|    |     Meningococcus             |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  4) мікроорганізмів роду      |  44,72|        -"-        |
|    |     Corynebacterium           |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  5) мікроорганізмів роду      |  25,27|        -"-        |
|    |     Bordetella                |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  6) мікроорганізмів родини    |  54,8 |        -"-        |
|    |     Enterobacteriaceae        |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  7) мікроорганізмів родини    |  31,83|        -"-        |
|    |     Pseudomonadaceae          |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  8) грибів роду Candida       |  14,61|        -"-        |
|    |                               |       |                   |
|    |  9) мікроорганізмів родів     |  57,83|за одне дослідження|
|    |     Campylobacter, Yersinia,  |       |одного роду мікро- |
|    |     Vibrio, Leptospsra і      |       |організмів         |
|    |     Brucella                  |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  10) збудника ботулізму       | 309,84|за одне дослідження|
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 15.|Визначення наявності           | 209,84|за одне дослідження|
|    |ботулінічного токсину в реакції|       |                   |
|    |нейтралізації на білих мишах   |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 16.|Профілактичне дослідження на   |       |                   |
|    |носійство:                     |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) збудників кишкових        |  27,16|        -"-        |
|    |     інфекцій                  |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) золотистого стафілокока   |  22,63|        -"-        |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 17.|Серологічне дослідження на     |  16,27|        -"-        |
|    |носійство збудника черевного   |       |                   |
|    |тифу                           |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 18.|Визначення чутливості культур  |  21,73|за одне дослідження|
|    |мікроорганізмів до антибіотиків|       |одного виду мікро- |
|    |(12 дисків)                    |       |організмів         |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 19.|Централізоване виготовлення    |       |                   |
|    |поживних середовищ:            |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    | рідких                        |  40,68|за один літр       |
|    |                               |       |                   |
|    | щільних                       |  32,29|        -"-        |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 20.|Бактеріологічні та вірусологіч-|       |                   |
|    |ні дослідження:                |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) біологічного матеріалу та |  22,22|за одне дослідження|
|    |     проб з об'єктів середовища|       |                   |
|    |     життєдіяльності людини із |       |                   |
|    |     застосуванням реакції     |       |                   |
|    |     непрямої гемаглютинації   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) біологічного матеріалу    |  27,57|        -"-        |
|    |     та проб з об'єктів середо-|       |                   |
|    |     вища життєдіяльності люди-|       |                   |
|    |     ни із застосуванням       |       |                   |
|    |     реакції аглютинації       |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 21.|Виявлення:                     |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) збудника сибірки в        | 179,91|за одне дослідження|
|    |     об'єктах середовища       |       |одного об'єкта     |
|    |     життєдіяльності людини    |       |                   |
|    |     (ґрунт, сировина тваринно-|       |                   |
|    |     го походження тощо)       |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) лептоспір у воді водоймищ | 176,37|за одне дослідження|
|    |     господарсько-питного та   |       |                   |
|    |     культурно-побутового      |       |                   |
|    |     водокористування          |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  3) збудників природно-       |  60,36|за дослідження     |
|    |     осередкових інфекцій в    |       |одного показника   |
|    |     об'єктах середовища       |       |                   |
|    |     життєдіяльності людини    |       |                   |
|    |     (туляремії, лістеріозу,   |       |                   |
|    |     єрезіпелоїду і            |       |                   |
|    |     ієрсиніозів) в польовому  |       |                   |
|    |     матеріалі                 |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 22.|Бактеріологічні або            |  88,17|за одне дослідження|
|    |вірусологічні дослідження      |       |                   |
|    |біологічного матеріалу та проб |       |                   |
|    |з об'єктів середовища          |       |                   |
|    |життєдіяльності людини із      |       |                   |
|    |застосуванням реакції          |       |                   |
|    |зв'язування комплементу        |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 23.|Бактеріологічні дослідження    | 154,81|        -"-        |
|    |із застосуванням реакції       |       |                   |
|    |мікроаглютинації лептоспір     |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 24.|Бактеріологічні або вірусологі-|  22,89|        -"-        |
|    |чні дослідження біологічного   |       |                   |
|    |матеріалу та проб з об'єктів   |       |                   |
|    |середовища життєдіяльності     |       |                   |
|    |людини із застосуванням        |       |                   |
|    |імунофлуоресцентної мікроскопії|       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 25.|Контроль за якістю поживних    |       |                   |
|    |середовищ методом:             |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    | титраційним                   |  45,02|за один тест-штам  |
|    |                               |       |або одну суміш     |
|    |                               |       |штамів             |
|    |                               |       |                   |
|    | якісним                       |  33,26|        -"-        |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 26.|Виділення:                     |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) ентеровірусів, аденовіру- | 109,25|за одне дослідження|
|    |     сів з об'єктів середовища |       |одного виду вірусу |
|    |     життєдіяльності людини на |       |в одному об'єкті   |
|    |     культурі клітин з         |       |                   |
|    |     негативним результатом    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) ентеровірусів, аденовіру- | 242,04|        -"-        |
|    |     сів з об'єктів середовища |       |                   |
|    |     життєдіяльності людини на |       |                   |
|    |     культурі клітин з         |       |                   |
|    |     позитивним результатом    |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 27.|Індикація вірусів грипу та     | 476,76|за десять          |
|    |інших вірусів респіраторної    |       |досліджень         |
|    |групи                          |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 28.|Бактеріологічні та             | 160,76|за одне дослідження|
|    |вірусологічні дослідження      |       |                   |
|    |біологічного матеріалу та проб |       |                   |
|    |з об'єктів середовища          |       |                   |
|    |життєдіяльності людини із      |       |                   |
|    |застосуванням реакції          |       |                   |
|    |нейтралізації                  |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 29.|Визначення активності          | 137,75|за дослідження з   |
|    |дезінфекційних засобів методом |       |одним тест-штамом  |
|    |тест-об'єктів щодо тест-штамів |       |однієї концентрації|
|    |вірусів і бактерій             |       |за строк однієї    |
|    |                               |       |експозиції         |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 30.|Вірусологічні дослідження      |       |                   |
|    |біологічного матеріалу та проб |       |                   |
|    |з об'єктів середовища          |       |                   |
|    |життєдіяльності людини із      |       |                   |
|    |застосуванням:                 |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) реакції гальмування       |  34,94|за одне дослідження|
|    |     аглютинації               |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) радіоімунного аналізу     |  75,87|        -"-        |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 31.|Бактеріологічні, вірусологічні |  39,39|        -"-        |
|    |або паразитологічні дослідження|       |                   |
|    |біологічного матеріалу та проб |       |                   |
|    |з об'єктів середовища          |       |                   |
|    |життєдіяльності людини із      |       |                   |
|    |застосуванням імуноферментного |       |                   |
|    |аналізу                        |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 32.|Видова діагностика комах, що   |   7,56|за одне дослідження|
|    |мають епідемічне значення      |       |одного екземпляра  |
|    |(синантропні мухи, кровоссальні|       |                   |
|    |комари, кліщі та компоненти    |       |                   |
|    |гнусу)                         |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 33.|Визначення:                    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) яєць та личинок гельмін-  |  23,16|за одне дослідження|
|    |     тів, цист та ооцист кишко-|       |однієї проби       |
|    |     вих найпростіших у городи-|       |                   |
|    |     ні, садовині за методами  |       |                   |
|    |     Романенка, Філоненко      |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) яєць та личинок           |  33,58|        -"-        |
|    |     гельмінтів, цист та ооцист|       |                   |
|    |     патогенних найпростіших у |       |                   |
|    |     воді питній, плавальних   |       |                   |
|    |     басейнів, відкритих       |       |                   |
|    |     водоймищ господарсько-    |       |                   |
|    |     побутового призначення та |       |                   |
|    |     стічній воді за методами  |       |                   |
|    |     Романенка, Новосільцева,  |       |                   |
|    |     Падченка, Філоненко       |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  3) яєць та личинок           |  39,5 |        -"-        |
|    |     гельмінтів, цист, ооцист  |       |                   |
|    |     кишкових патогенних       |       |                   |
|    |     найпростіших, личинок     |       |                   |
|    |     гельмінтів в осаді стічних|       |                   |
|    |     вод, кеці, мулі, твердій  |       |                   |
|    |     фракції сільсько-         |       |                   |
|    |     господарських стоків,     |       |                   |
|    |     ґрунті, піску і твердих   |       |                   |
|    |     побутових відходах за     |       |                   |
|    |     методами Романенка,       |       |                   |
|    |     Падченка або Філоненко    |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 34.|Виявлення:                     |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) пухопероїдів у пусі,      |  11,82|за одне дослідження|
|    |     пір'ях і вовні            |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) демодекоїдних кліщів      |   7,87|        -"-        |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 35.|Дослідження побутового пороху  |  30,85|        -"-        |
|    |на наявність алергенних та     |       |                   |
|    |інших кліщів                   |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 36.|Виявлення шкідників у запасах  |   9,59|        -"-        |
|    |харчових продуктів (сухофрукти,|       |                   |
|    |зернобобові, борошно та        |       |                   |
|    |крупи)                         |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 37.|Дослідження:                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) риби, рибопродуктів,      |  19,31|за одне дослідження|
|    |     ракоподібних та молюсків  |       |                   |
|    |     на личинки гельмінтів,    |       |                   |
|    |     найпростіших, конеподів   |       |                   |
|    |     та інших паразитів риб,   |       |                   |
|    |     небезпечних для здоров'я  |       |                   |
|    |     людини                    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) м'яса та м'ясопродуктів   |  18,42|        -"-        |
|    |     на личинки гельмінтів     |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  3) пилу, змивів з поверхні   |  19,52|        -"-        |
|    |     предметів довкілля на яйця|       |                   |
|    |     гельмінтів, цисти та      |       |                   |
|    |     ооцисти найпростіших      |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 38.|Дослідження біоматеріалу:      |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |фекалій на яйця, личинки,      |  10,59|        -"-        |
|    |фрагменти гельмінтів методами  |       |                   |
|    |збагачення, Бермана і товстого |       |                   |
|    |мазка за Като                  |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |дуоденального вмісту на яйця,  |  11,33|        -"-        |
|    |личинки, фрагменти гельмінтів  |       |                   |
|    |та найпростіші                 |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |сечі на гельмінти та їх яйця і |  11,5 |        -"-        |
|    |личинки                        |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |харкотиння на яйця, личинки,   |  12,14|        -"-        |
|    |фрагменти гельмінтів та        |       |                   |
|    |найпростіші                    |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 39.|Дослідження:                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) періанального зскрібка на |   2,97|        -"-        |
|    |     яйця гельмінтів           |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) фекалій на патогенні      |  17,92|        -"-        |
|    |     кишкові найпростіші       |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 40.|Обстеження партії товару на    |  39,6 |        -"-        |
|    |наявність членистоногих        |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 41.|Паразитологічне дослідження    |   7,49|        -"-        |
|    |кровоссальних членистоногих на |       |                   |
|    |зараженість мікрофіляріями     |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 42.|Дослідження крові на плазмодії |  19,49|        -"-        |
|    |малярії та інші паразити крові |       |                   |
|    |з фарбуванням                  |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 43.|Визначення чутливості          |  63,99|за одне дослідження|
|    |синантропних комах до          |       |одного виду до     |
|    |інсектицидних засобів          |       |одного інсектициду |
|----------------------------------------------------------------|
|----------------------------------------------------------------|
|                     Дезінфекційні  засоби                      |
|----------------------------------------------------------------|
| 44.|Визначення масової частки:     |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) перекису водню в          |  20,15|за одне дослідження|
|    |     дезінфекційних засобах та |       |                   |
|    |     робочих розчинах дезінфек-|       |                   |
|    |     ційних засобів            |       |                   |
|    |     титрометричним методом    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) активного хлору в         |  21,76|        -"-        |
|    |     дезінфекційних засобах та |       |                   |
|    |     робочих розчинах          |       |                   |
|    |     дезінфекційних засобів    |       |                   |
|    |     йодометричним методом     |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  3) альдегідів,               |  21,97|за дослідження     |
|    |     мінеральних кислот,       |       |одного показника   |
|    |     спиртів у дезінфекційних  |       |                   |
|    |     засобах та робочих        |       |                   |
|    |     розчинах дезінфекційних   |       |                   |
|    |     засобів титрометричним    |       |                   |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  4) неіоногенних              |  32,07|за одне дослідження|
|    |     поверхнево-активних       |       |                   |
|    |     речовин у дезінфекційних  |       |                   |
|    |     засобах та робочих        |       |                   |
|    |     розчинах дезінфекційних   |       |                   |
|    |     засобів фотоколориметрич- |       |                   |
|    |     ним методом               |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 45.|Визначення концентрації        |  31,94|        -"-        |
|    |четвертинних амонієвих сполук  |       |                   |
|    |в дезінфекційних засобах та    |       |                   |
|    |робочих розчинах дезінфекційних|       |                   |
|    |засобів титрометричним методом |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 46.|Визначення вмісту:             |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) піретроїдів,              |  78,18|        -"-        |
|    |     фосфороорганічних сполук  |       |                   |
|    |     в інсектицидних засобах   |       |                   |
|    |     методом газорідинної      |       |                   |
|    |     хроматографії             |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) похідних кумаринів в      |  62,55|        -"-        |
|    |     дератизаційних засобах    |       |                   |
|    |     методом тонкошарової      |       |                   |
|    |     хроматографії             |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 47.|Визначення масової частки:     |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) бігуанідів в дезінфекцій- |  19,36|        -"-        |
|    |     них засобах титрометричним|       |                   |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) діоксиду хлору в          |  19,49|        -"-        |
|    |     дезінфекційних засобах    |       |                   |
|    |     колориметричним методом   |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 48.|Визначення водневого показника |   6,28|        -"-        |
|    |потенціометричним методом      |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 49.|Визначення стійкості зразків до|   6,59|        -"-        |
|    |дезінфекції візуальним методом |       |                   |
|----------------------------------------------------------------|
|                   Вода питна, водойм і стічна                  |
|----------------------------------------------------------------|
| 50.|Визначення вмісту алюмінію,    |  35,43|за дослідження     |
|    |калію, натрію, кальцію, кобаль-|       |одного показника   |
|    |ту, магнію, марганцю, миш'яку, |       |                   |
|    |молібдену, ртуті, хрому        |       |                   |
|    |загального, міді, свинцю,      |       |                   |
|    |стронцію, кадмію, цинку, заліза|       |                   |
|    |і нікелю методом атомно-       |       |                   |
|    |абсорбційної спектрометрії     |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 51.|Визначення фотоколориметричним |       |                   |
|    |методом:                       |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    | каламутності та кольоровості  |  10,46|за одне дослідження|
|    |                               |       |                   |
|    | аміаку                        |  16,92|        -"-        |
|    |                               |       |                   |
|    | нітратів                      |  17,42|        -"-        |
|    |                               |       |                   |
|    | нітритів                      |  14,86|        -"-        |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 52.|Визначення вмісту розчиненого  |  20,63|        -"-        |
|    |кисню титрометричним методом   |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 53 |Визначення біологічного        |  47,04|        -"-        |
|    |споживання кисню титрометричним|       |                   |
|    |методом                        |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 54.|Визначення вмісту:             |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) вуглекислоти вільної      |   9,88|        -"-        |
|    |     титрометричним методом    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) жорсткості (загальної,    |  12,71|        -"-        |
|    |     постійної та усувної)     |       |                   |
|    |     титрометричним методом    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  3) завислих речовин          |   9,28|        -"-        |
|    |     гравіметричним методом    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  4) карбонатів, гідрокарбона- |  12,12|        -"-        |
|    |     тів титрометричним методом|       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  5) кальцію титрометричним    |  14,95|        -"-        |
|    |     методом                   |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 55.|Визначення титрометричним      |       |                   |
|    |методом:                       |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    | лужності                      |   7,58|        -"-        |
|    |                               |       |                   |
|    | водневого показника           |   6,28|        -"-        |
|    |                               |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 56.|Визначення вмісту:             |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) нафтопродуктів            |  59,15|за одне дослідження|
|    |     гравіметричним методом    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) суми солей і сухого       |  13,54|        -"-        |
|    |     залишку гравіметричним    |       |                   |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  3) окислюваності             |  14,78|        -"-        |
|    |     титрометричним методом    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  4) поліфосфатів              |  31,83|        -"-        |
|    |     фотометричним методом     |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  5) роданідів фотометричним   |  30,42|        -"-        |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  6) сірководню колориметричним|  11,57|        -"-        |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  7) синтетичних               |  22,95|        -"-        |
|    |     поверхнево-активних       |       |                   |
|    |     речовин фотометричним     |       |                   |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  8) сульфатів турбідиметричним|  29,78|        -"-        |
|    |     методом                   |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 57.|Визначення вмісту фенолів      |       |                   |
|    |методом:                       |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    | газохроматографічним          |  53,96|        -"-        |
|    |                               |       |                   |
|    | фотометричним                 |  37,55|        -"-        |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 58.|Визначення вмісту фтору        |  26,75|        -"-        |
|    |фотометричним методом          |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 59.|Визначення вмісту              |       |                   |
|    |титрометричним методом:        |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    | хлоридів                      |     12|        -"-        |
|    |                               |       |                   |
|    | хлору залишкового             |  10,52|        -"-        |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 60.|Визначення вмісту:             |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) ціанідів фотометричним    |  40,89|        -"-        |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) ацетону фотометричним     |  47,88|        -"-        |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  3) йоду фотометричним методом|  34,5 |        -"-        |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 61.|Визначення вмісту формальдегіду|       |                   |
|    |методом:                       |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    | фотометричним                 |  33,04|        -"-        |
|    |                               |       |                   |
|    | газохроматографічним          |  49,65|        -"-        |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 62.|Визначення вмісту:             |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) хлороформу,               |  52,88|за дослідження     |
|    |     дибромхлорметану,         |       |одного показника   |
|    |     тетрахлорвуглецю,         |       |                   |
|    |     1, 1-дихлоретилену і 1,   |       |                   |
|    |     2-дихлоретану             |       |                   |
|    |     газохроматографічним      |       |                   |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) загального органічного    |  52,34|за одне дослідження|
|    |     вуглецю                   |       |                   |
|    |     газохроматографічним      |       |                   |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  3) барію титрометричним      |  25,26|        -"-        |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  4) міді, кадмію, свинцю і    |  34,03|за дослідження     |
|    |     цинку полярографічним     |       |одного показника   |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  5) алюмінію фотометричним    |  32,92|за одне дослідження|
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  6) молібдену фотометричним   |  50,41|        -"-        |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  7) заліза фотометричним      |  20,91|        -"-        |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  8) цинку фотометричним       |  50,88|        -"-        |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  9) марганцю фотометричним    |  31,41|        -"-        |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  10) міді фотометричним       |  30,61|        -"-        |
|    |      методом                  |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  11) нікелю фотометричним     |  30,44|        -"-        |
|    |      методом                  |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  12) хрому фотометричним      |  32,81|        -"-        |
|    |      методом                  |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  13) кадмію фотометричним     |  31,33|        -"-        |
|    |      методом                  |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  14) свинцю фотометричним     |  34,43|        -"-        |
|    |      методом                  |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  15) миш'яку фотометричним    |  30,53|        -"-        |
|    |      методом                  |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  16) кремнію фотометричним    |  30,86|        -"-        |
|    |      методом                  |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  17) миш'яку, кадмію, міді,   |  30,5 |за дослідження     |
|    |      свинцю, цинку і ртуті    |       |одного показника   |
|    |      методом інверсійної      |       |                   |
|    |      вольт-амперметрії        |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  18) магнію розрахунковим     |   3,25|за одне дослідження|
|    |      методом                  |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 63.|Визначення вмісту              |       |                   |
|    |флуорометричним методом:       |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    | кадмію                        |  40,92|за одне дослідження|
|    |                               |       |                   |
|    | цинку                         |  40,7 |        -"-        |
|    |                               |       |                   |
|    | фенолу                        |  50,36|        -"-        |
|    |                               |       |                   |
|    | нафтопродуктів                |  40,18|        -"-        |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 64.|Визначення вмісту:             |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) калію і натрію            |   5,02|        -"-        |
|    |     сумарно-розрахунковим     |       |                   |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) сульфатів ваговим         |  28,47|        -"-        |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  3) хімічного споживання      |  26,29|        -"-        |
|    |     кисню титрометричним      |       |                   |
|    |     методом                   |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 65.|Визначення:                    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) запаху органолептичним    |   3,03|        -"-        |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) присмаку                  |   3,03|        -"-        |
|    |     органолептичним методом   |       |                   |
|----------------------------------------------------------------|
|                        Вода дистильована                       |
|----------------------------------------------------------------|
| 66.|Визначення вмісту:             |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) речовин, що відновлюють   |  13,05|        -"-        |
|    |     перманганат калію,        |       |                   |
|    |     колориметричним методом   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) сульфатів колориметричним |  13,72|        -"-        |
|    |     методом                   |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 67.|Визначення водневого показника |   6,28|        -"-        |
|    |потенціометричним методом      |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 68.|Визначення кількості:          |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) свинцю, цинку, заліза,    |  42,06|за дослідження     |
|    |     кальцію і міді атомно-    |       |одного показника   |
|    |     абсорбційним методом      |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) хлоридів колориметричним  |  12,4 |за одне дослідження|
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  3) алюмінію колориметричним  |  17,91|        -"-        |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  4) залишку після випарювання |  14,98|за одне дослідження|
|    |     гравіметричним методом    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  5) аміаку, нітратів, заліза, |  11,55|за дослідження     |
|    |     міді, свинцю і цинку      |       |одного показника   |
|    |     колориметричним методом   |       |                   |
|----------------------------------------------------------------|
|                             Ґрунт                              |
|----------------------------------------------------------------|
| 69.|Визначення вмісту:             |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) аміаку фотометричним      |  44,95|за одне дослідження|
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) миш'яку титрометричним    |  43,68|        -"-        |
|    |     методом                   |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 70.|Визначення кількості азоту     |  29,58|        -"-        |
|    |загального титрометричним      |       |                   |
|    |методом                        |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 71.|Визначення вмісту:             |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) вологості                 |  27,4 |        -"-        |
|    |     гравіметричним методом    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) заліза, марганцю,         |  43,53|за дослідження     |
|    |     кобальту фотометричним    |       |одного показника   |
|    |     методом                   |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 72.|Визначення кількості методом:  |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    | іонометричним - нітратів      |  18,56|за одне дослідження|
|    |                               |       |                   |
|    | потенціометричним - фторидів  |  41,14|        -"-        |
|    |                               |       |                   |
|    | титрометричним - хлорид-іонів |  26,88|        -"-        |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 73.|Визначення кількості           |  53,86|        -"-        |
|    |сульфат-іонів потенціометричним|       |                   |
|    |методом                        |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 74.|Визначення вмісту:             |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) фосфору фотометричним     |  49,72|        -"-        |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) формальдегіду, бензолу,   |  53,96|за дослідження     |
|    |     толуолу і ксилолу методом |       |одного показника   |
|    |     газорідинної хроматографії|       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  3) міді, кадмію, цинку,      |  52,13|        -"-        |
|    |     нікелю і свинцю методом   |       |                   |
|    |     тонкошарової хроматографії|       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  4) калію фотометричним       |  31,96|за одне дослідження|
|    |     методом                   |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 75.|Визначення водневого показника |  23,6 |за одне дослідження|
|    |у водній та сольовій витяжці   |       |                   |
|    |потенціометричним методом      |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 76.|Визначення вмісту гумусу       |  32,89|        -"-        |
|    |фотометричним методом          |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 77.|Визначення ферментативної      |  69,2 |        -"-        |
|    |активності групи оксидоредуктаз|       |                   |
|    |фотометричним методом          |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 78.|Визначення вмісту:             |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) свинцю полярографічним    |  41,92|        -"-        |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) формальдегіду             |  36,91|        -"-        |
|    |     фотометричним методом     |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 79.|Визначення кількості           |  91,04|        -"-        |
|    |нафтопродуктів гравіметричним  |       |                   |
|    |методом                        |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 80.|Визначення вмісту:             |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) міді, кадмію, свинцю,     |  44,86|за дослідження     |
|    |     цинку і ртуті методом     |       |одного показника   |
|    |     інверсійної вольт-        |       |                   |
|    |     амперметрії               |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) міді, кадмію, цинку,      |  40,85|        -"-        |
|    |     свинцю, нікелю, ртуті,    |       |                   |
|    |     заліза, марганцю і        |       |                   |
|    |     кобальту атомно-          |       |                   |
|    |     абсорбційним методом      |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  3) ртуті фотометричним       |  45,58|за одне дослідження|
|    |     методом                   |       |                   |
|----------------------------------------------------------------|
|                        Харчові продукти                        |
|----------------------------------------------------------------|
|          Алкогольні напої                                      |
|----------------------------------------------------------------|
| 81.|Визначення масової концентрації|   8,65|        -"-        |
|    |загального екстракту           |       |                   |
|    |рефрактометричним методом      |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 82.|Визначення вмісту:             |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) летких кислот             |  32,18|        -"-        |
|    |     титрометричним методом    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) кислот, що титруються,    |  14,32|        -"-        |
|    |     титрометричним методом    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  3) альдегідів методом        |  53,7 |        -"-        |
|    |     газорідинної хроматографії|       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  4) альдегідів фотометричним  |  29,72|за одне дослідження|
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  5) метанолу методом          |  54,81|        -"-        |
|    |     газорідинної хроматографії|       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  6) метанолу фотометричним    |  48,86|        -"-        |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  7) сивушних масел або        |  73,94|        -"-        |
|    |     складних ефірів методом   |       |                   |
|    |     газорідинної хроматографії|       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  8) сивушних масел            |  29,08|        -"-        |
|    |     фотометричним методом     |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  9) складних ефірів           |  47,19|        -"-        |
|    |     фотометричним методом     |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 83.|Визначення природи             |  11,85|        -"-        |
|    |барвника (якісна реакція)      |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 84.|Визначення вмісту:             |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) алкоголю без відгону      |   7,79|        -"-        |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) алкоголю з відгоном       |  22,42|        -"-        |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 85.|Визначення:                    |  18,21|        -"-        |
|    |  1) в безалкогольних напоях   |       |                   |
|    |     насиченості двоокисом     |       |                   |
|    |     вуглецю фізичним методом  |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) в борошні сирої клейковини|  22,53|        -"-        |
|    |     гравіметричним методом    |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 86.|Визначення вмісту:             |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) свинцю, кадмію, цинку,    |  40,4 |за дослідження     |
|    |     заліза і міді атомно-     |       |одного показника   |
|    |     абсорбційним методом      |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) ртуті безполуменевим      |  40,4 |за одне дослідження|
|    |     атомно-абсорбційним       |       |                   |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  3) миш'яку, йоду і селену    |  39,57|за дослідження     |
|    |     в харчових продуктах      |       |одного показника   |
|    |     методом інверсійної       |       |                   |
|    |     вольт-амперметрії         |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  4) нітратів і нітритів       |  59,13|за одне дослідження|
|    |     фотометричним методом     |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  5) нітратів іонометричним    |  20,87|        -"-        |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  6) нітрозодиметиламіну і     | 148,54|        -"-        |
|    |     натрозодіетиламіну в      |       |                   |
|    |     продовольчій сировині та  |       |                   |
|    |     продуктах харчування      |       |                   |
|    |     методом газорідинної      |       |                   |
|    |     хроматографії             |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  7) мікотоксинів (афлатоксин  | 131,56|за одне дослідження|
|    |     В1, афлатоксин М1,        |       |                   |
|    |     зеаралінон, дезоксиніва-  |       |                   |
|    |     леол, патулін і Т2-токсин)|       |                   |
|    |     методом високоефективної  |       |                   |
|    |     рідинної хроматографії    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  8) мікотоксинів (афлатоксин  |  79,33|        -"-        |
|    |     В1, афлатоксин М1,        |       |                   |
|    |     зеаралінон, дезоксиніва-  |       |                   |
|    |     леол і патулін) методом   |       |                   |
|    |     тонкошарової хроматографії|       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  9) гормональних препаратів   | 148,22|        -"-        |
|    |     (діетилстильбестролу,     |       |                   |
|    |     тестостерону,             |       |                   |
|    |     естрадіолу-17b) методом   |       |                   |
|    |     газорідинної хроматографії|       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    | 10) гормональних препаратів   | 162,69|        -"-        |
|    |     (діетилстильбестролу,     |       |                   |
|    |     тестостерону,             |       |                   |
|    |     естрадіолу-17b) методом   |       |                   |
|    |     високоефективної рідинної |       |                   |
|    |     хроматографії             |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    | 11) гістаміну фотометричним   |  59,86|        -"-        |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    | 12) синтетичних барвників     |  64,05|        -"-        |
|    |     методом високоефективної  |       |                   |
|    |     рідинної хроматографії    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    | 13) консервантів, підсолоджу- |  70,44|за дослідження     |
|    |     вачів, ксиліту і сорбіту  |       |одного показника   |
|    |     методом високоефективної  |       |                   |
|    |     рідинної хроматографії    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    | 14) водорозчинних вітамінів   |  92,52|        -"-        |
|    |     B1, B2 методом флуоресцен-|       |                   |
|    |     ції                       |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    | 15) водорозчинного вітаміну PP|  49,12|за одне дослідження|
|    |     колориметричним методом   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    | 16) вітаміну C титрометричним |  19,68|        -"-        |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    | 17) жиророзчинних вітамінів   |  49,14|за дослідження     |
|    |     A, E, b-каротину          |       |одного показника   |
|    |     фотометричним методом     |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    | 18) кофеїну, теоброміну       |  69,99|за одне дослідження|
|    |     методом високоефективної  |       |                   |
|    |     рідинної хроматографії    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    | 19) білка, амінного азоту за  |  40,22|        -"-        |
|    |     К'єльдалем                |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    | 20) жиру гравіметричним       |  22,92|        -"-        |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    | 21) жиру методом Сокслета     |  34,47|        -"-        |
|    |                               |       |                   |
|    | 22) жиру рефрактометричним    |  22,84|        -"-        |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    | 23) редукуючих цукрів та      |  37,47|за одне дослідження|
|    |     загального цукру          |       |                   |
|    |     фотометричним методом     |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 87.|Визначення кількості:          |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) цукру методом гарячого    |  47,07|        -"-        |
|    |     титрування                |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) лактози титрометричним    |  39,3 |        -"-        |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  3) сахарози поляриметричним  |  17,66|        -"-        |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  4) хлориду натрію            |  16,65|        -"-        |
|    |     титрометричним методом    |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 88.|Визначення вмісту:             |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) загального фосфору        |  49,57|        -"-        |
|    |     фотометричним методом     |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) етилового спирту          |  15,63|        -"-        |
|    |     гравіметричним методом    |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 89.|Визначення кількості           |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) вологи гравіметричним     |     15|        -"-        |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) водорозчинних сухих       |  17,84|        -"-        |
|    |     речовин рефрактометричним |       |                   |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  3) водорозчинних             |  26,07|        -"-        |
|    |     екстрактивних речовин     |       |                   |
|    |     гравіметричним методом    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  4) загальної золи та золи    |  40,5 |        -"-        |
|    |     нерозчинної у             |       |                   |
|    |     10-відсотковій соляній    |       |                   |
|    |     кислоті гравіметричним    |       |                   |
|    |     методом                   |       |                   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 90.|Визначення:                    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) наявності піску та        |  18,13|        -"-        |
|    |     мінеральних домішок       |       |                   |
|    |     гравіметричним методом    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) водневого показника       |  13,21|        -"-        |
|    |     потенціометричним методом |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  3) кислотності               |  12,66|        -"-        |
|    |     титрометричним методом    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  4) лужності                  |  13,1 |        -"-        |
|    |     титрометричним методом    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  5) кольоровості за шкалою    |  28,34|        -"-        |
|    |     стандартних розчинів йоду |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  6) кислотного числа          |  23,16|        -"-        |
|    |     титрометричним методом    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  7) перекисного числа         |  20,06|        -"-        |
|    |     титрометричним методом    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  8) йодного числа             |  29,83|за одне дослідження|
|    |     титрометричним методом    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  9) густини за допомогою      |   5,16|        -"-        |
|    |     ареометра                 |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  10) складових частин         |  10,29|        -"-        |
|    |      продукту гравіметричним  |       |                   |
|    |      методом                  |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  11) вмісту вільного,         |  41,31|        -"-        |
|    |      зв'язаного і загального  |       |                   |
|    |      сірчистого ангідриду     |       |                   |
|    |      титрометричним методом   |       |                   |
|----------------------------------------------------------------|
|             Жирові продукти                                    |
|----------------------------------------------------------------|
| 91.|Визначення:                    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) вмісту рослинного жиру у  |  60,29|        -"-        |
|    |     вершково-рослинному маслі |       |                   |
|    |     за числом Рейхерта-Мейссля|       |                   |
|    |     титрометричним методом    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) відстою за вагою          |  11,94|        -"-        |
|    |     гравіметричним методом    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  3) числа омилення            |  49,89|        -"-        |
|    |     титрометричним методом    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  4) кількості неомилених      |  42,87|        -"-        |
|    |     речовин гравіметричним    |       |                   |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  5) показника заломлення      |  12,97|        -"-        |
|    |     за допомогою рефрактометра|       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  6) жирнокислотного складу    |  62,1 |        -"-        |
|    |     методом газорідинної      |       |                   |
|    |     хроматографії             |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  7) наявності мила (якісна    |   9,91|        -"-        |
|    |     реакція)                  |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  8) стійкості емульсій за     |   8,02|        -"-        |
|    |     допомогою центрифуги      |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  9) кількості ерукової        |  79,68|        -"-        |
|    |     кислоти методом газорідин-|       |                   |
|    |     ної хроматографії         |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  10) наявності нежирових      |  37,11|        -"-        |
|    |      домішок гравіметричним   |       |                   |
|    |      методом                  |       |                   |
|----------------------------------------------------------------|
|                  Мед                                           |
|----------------------------------------------------------------|
| 92.|Визначення:                    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) наявності щавлевої        |  22,42|        -"-        |
|    |     кислоти титрометричним    |       |                   |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) діастазного числа         |  43,62|        -"-        |
|    |     фотометричним методом     |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  3) наявності                 |  18,47|        -"-        |
|    |     оксиметилфурфуролу        |       |                   |
|    |     (якісна реакція)          |       |                   |
|----------------------------------------------------------------|
|        Молоко і молочні продукти                               |
|----------------------------------------------------------------|
| 93.|Визначення наявності:          |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    | пероксидази                   |  14,31|за одне дослідження|
|    |                               |       |                   |
|    | фосфатази                     |  14,26|        -"-        |
|    |                               |       |                   |
|    | аміаку, водню пероксиду і     |  12,49|за дослідження     |
|    | соди (якісні реакції)         |       |одного показника   |
|----+-------------------------------+-------+-------------------|
| 94.|Визначення:                    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) індексу розчинності       |  10,13|за одне дослідження|
|    |                               |       |                   |
|    |  2) ступеня чистоти           |   5,45|        -"-        |
|----------------------------------------------------------------|
|        М'ясо і м'ясні продукти                                 |
|----------------------------------------------------------------|
| 95.|Визначення:                    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) вмісту хліба в кулінарних |  34,51|        -"-        |
|    |     виробах титрометричним    |       |                   |
|    |     методом                   |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) кількості оксипроліну     |  69,29|        -"-        |
|    |     фотометричним методом     |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  3) ефективності термообробки |  25,54|        -"-        |
|    |                               |       |                   |
|    |  4) кількості крохмалю        |  41,43|        -"-        |
|    |     титрометричним методом    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  5) кількості летких жирних   |  23,39|        -"-        |
|    |     кислот титрометричним     |       |                   |
|    |     методом                   |       |                   |
|----------------------------------------------------------------|
|        Продукти переробки плодів                               |
|                та овочів                                       |
|----------------------------------------------------------------|
| 96.|Визначення вмісту:             |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) оксиметилфурфуролу        |  35,27|        -"-        |
|    |     фотометричним методом     |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) пектинових речовин        |  29,73|        -"-        |
|    |     титрометричним методом    |       |                   |
|----------------------------------------------------------------|
|                 Прянощі                                        |
|----------------------------------------------------------------|
| 97.|Визначення ефірних масел       |  35,63|        -"-        |
|    |методом відгону                |       |                   |
|----------------------------------------------------------------|
|         Риба і рибні продукти                                  |
|----------------------------------------------------------------|
| 98.|Визначення:                    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) показників свіжості аміаку|  16,86|за дослідження     |
|    |     і сірководню (якісні      |       |одного показника   |
|    |     реакції)                  |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) кількості летких жирних   |  27,03|за одне дослідження|
|    |     кислот титрометричним     |       |                   |
|    |     методом                   |       |                   |
|----------------------------------------------------------------|
|                  Чай                                           |
|----------------------------------------------------------------|
| 99.|Визначення кількості:          |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  1) сирої клітковини          |  33,21|        -"-        |
|    |     гравіметричним методом    |       |                   |
|    |                               |       |                   |
|    |  2) таніну титрометричним     |  25,12|        -"-        |
|    |     методом                   |       |                   |

  Пошук Знайти слова на сторiнцi:     
* тiльки українськi (або рос.) лiтери, мiнiмальна довжина слова 3 символи...

Сторінки:  [ 1 ]  2  3
наступна сторінка »