Про затвердження Мікробіологічних критеріїв для встановлення показників безпечності харчових [...]
МОЗ України; Наказ, Критерії від 19.07.2012548
Документ z1321-12, чинний, поточна редакція — Прийняття від 19.07.2012
 

Сторінки:  1  2  [ 3 ]
« попередня сторінка  

__________
-1 n - кількість зразків, що відбираються з партії продукції; с = кількість зразків, параметричні значення яких знаходяться між m та M.
-2 Використовується стандарт з останніми змінами.

Пояснення до результатів досліджень

1. Наведені граничні межі стосуються кожного елемента вибірки, що досліджується.

2. Результати дослідження підтверджують мікробіологічну якість процесу, що досліджується.

3. E. coli у нарізаних фруктах та овочах (готових до споживання) та у непастеризованих фруктових та овочевих соках (готових до споживання):

задовільна, якщо отримані значення m;

прийнятна, якщо максимальна частина значень c/n знаходиться між m та M, а решта отриманих значень m;

незадовільна, якщо одне або більше з отриманих значень > M або більше, ніж значення c/n, знаходяться між m та M.

  Пошук Знайти слова на сторiнцi:     
* тiльки українськi (або рос.) лiтери, мiнiмальна довжина слова 3 символи...

Сторінки:  1  2  [ 3 ]
« попередня сторінка