Митний тариф України (Групи 01-72)
Закон України; Тариф від 19.09.2013584-VII
Документ 584а-VII, перша редакція — Прийняття від 19.09.2013
( Увага! Це не поточна редакція документу. Перейти до поточної? )

Група 20
Продукти переробки овочів, плодів, горіхів або інших частин рослин

Примітки:

1. Ця група не включає:

(a) овочі, плоди або горіхи, приготовлені або консервовані способами, зазначеними в групі 07, 08 або 11;

(b) готові харчові продукти з вмістом понад 20 мас. % сосисок, ковбаси, м’яса, м’ясних субпродуктів, крові, риби або ракоподібних, молюсків, інших водяних безхребетних чи будь-які суміші зазначених продуктів (група 16);

(c) хлiбобулочнi, борошняні кондитерськi вироби та інші продукти товарної позиції 1905; або

(d) гомогенiзованi складені харчові продукти товарної позиції 2104.

2. До товарних позицій 2007 і 2008 не включаються фруктові желе і пасти (мармелади), мигдаль, покритий цукром, та аналогічні продукти у вигляді кондитерських виробів (товарна позиція 1704) і шоколадні кондитерські вироби (товарна позиція 1806).

3. До товарних позицій 2001, 2004 і 2005 включаються лише ті продукти групи 07 або товарних позицій 1105 чи 1106 (крім борошна, крупки, порошку з продуктів групи 08), що були приготовлені або консервовані іншими способами, ніж зазначені в примітці 1(a).

4. Томатний сік з вмістом 7 мас. % або більше сухої речовини включається до товарної позиції 2002.

5. У товарній позиції 2007 термін "одержані шляхом теплової обробки" означає продукти, одержані шляхом термічної обробки при атмосферному тиску або при зниженому тиску для підвищення в’язкості продукту в результаті зменшення вмісту води або іншим способом.

6. У товарній позиції 2009 термін "соки незброджені, без додання спирту" означає соки, у яких концентрація спирту не більш як 0,5 об. % (див. примітку 2 до групи 22).

Примітки до товарних підпозицій:

1. У товарній підпозиції 2005 10 термін "овочі гомогенізовані" означає готові продукти з овочів, що тонко подрібнені та розфасовані для реалізації в роздрібній торгівлі як дитячого або дієтичного харчування в упаковках масою нетто не більш як 250 г. При цьому не беруться до уваги різні інгредієнти, які в разі потреби додаються до готового продукту в невеликій кількості як приправа, консервант або з іншою метою. Ці продукти можуть містити в невеликій кількості видимі оком шматочки овочів. Товарна підпозиція 2005 10 має першочергове значення в товарній позиції 2005.

2. У товарній підпозиції 2007 10 термін "гомогенізовані готові продукти" означає готові продукти з плодів, що тонко подрібнені та розфасовані для реалізації в роздрібній торгівлі як дитяче або дієтичне харчування, в упаковках масою нетто не більш як 250 г. При цьому не беруться до уваги різні інгредієнти, які в разі потреби додаються до готового продукту в невеликій кількості як приправа, консервант або з іншою метою. Ці продукти можуть містити в невеликій кількості видимі оком шматочки плодів. Товарна підпозиція 2007 10 має першочергове значення в товарній позиції 2007.

3. У товарних підпозиціях 2009 12, 2009 21, 2009 31, 2009 41, 2009 61 і 2009 71 термін "число Брікса" означає безпосередньо зчитане з аерометра Брікса число аерометричних градусів або одержаний на рефрактометрі показник заломлення, виражений у відсотках вмісту цукрози при температурі 20 °С або в перерахунку на 20 °С, якщо показники зчитано при іншій температурі.

Додаткові примітки:

1. У товарній позиції 2001 овочі, плоди, горіхи та інші їстівні частини рослин, приготовлені або консервовані з доданням оцту чи оцтової кислоти, повинні мати вміст 0,5 мас. % або більше вільної леткої кислоти в перерахунку на оцтову кислоту. Крім того, у грибах товарної підкатегорії 2001 90 50 00 вміст солі повинен становити не більш як 2,5 мас. %.

2. (a) Вміст різних цукрів (вміст цукру), виражених як цукроза у продуктах цієї групи, відповідає цифровому показнику рефрактометра при температурі 20 °С, помноженому на коефіцієнт:

0,93 для продуктів товарних підпозицій 2008 20-2008 80, 2008 92 і 2008 99; або

0,95 для продуктів інших товарних позицій.

(b) Показник "число Брікса", зазначений у товарній позиції 2009, визначається за цифровим показником рефрактометра при температурі 20 °C.

3. Продукти товарних підпозицій 2008 20-2008 80, 2008 92 і 2008 99 повинні розглядатися як такі, що мають добавки цукру, якщо вміст цукру у них перевищує відсоток за масою, зазначений нижче, залежно від виду плодів чи їстівних частин рослин:

ананаси, виноград - 13 %,

інші плоди, що включають суміші плодів та їстівні частини рослин, - 9 %.

4. У товарних підкатегоріях 2008 30 11 00-2008 30 39 00, 2008 40 11 00-2008 40 39 00, 2008 50 11 00-2008 50 59 00, 2008 60 11 00-2008 60 39 00, 2008 70 11 00-2008 70 59 00, 2008 80 11 00-2008 80 39 00, 2008 93 11 00-2008 93 29 00, 2008 97 12 00-2008 97 38 00 і 2008 99 11 00-2008 99 40 00 зазначені нижче терміни мають такі значення:

фактична концентрація спирту за масою - кількість кілограмів чистого спирту в 100 кг продукту;

мас. % - концентрація спирту за масою.

5. До представлених продуктів застосовуються такі норми:

(a) Вміст добавки цукру в продуктах товарної позиції 2009 відповідає вмісту цукру, зменшеному на зазначену нижче величину, залежно від виду соку:

лимонний або томатний соки - 3,

виноградний сік - 15,

інші фруктові та овочеві соки, включаючи суміші соків, - 13.

(b) Фруктові соки з добавкою цукру, з числом Брікса не більш як 67 і з вмістом менш як 50 мас. % фруктових соків, одержаних з плодів у натуральному вигляді або шляхом розбавлення концентрованих соків, не зберігають властивостей фруктових соків, що класифікуються у товарній позиції 2009.

6. У товарних підкатегоріях 2009 69 51 00 і 2009 69 71 00 термін "концентрований виноградний сік (включаючи виноградне сусло)" означає виноградний сік (включаючи виноградне сусло), для якого цифровий показник рефрактометра при температурі 20 °C становить не менш як 50,9 %.

7. У товарних категоріях та підкатегоріях 2001 90 92 00, 2006 00 35 00, 2006 00 91 00, 2007 10 91 00, 2007 99 93 00, 2008 19 11 00, 2008 19 91 00, 2008 97 12 00, 2008 97 16 00, 2008 97 32 00, 2008 97 36 00, 2008 97 51 00, 2008 97 72 00, 2008 97 76 00, 2008 97 92, 2008 97 94 00, 2008 97 97 00, 2008 99 24 00, 2008 99 31 00, 2008 99 36 00, 2008 99 38 00, 2008 99 48 00, 2008 99 63 00, 2009 89 34, 2009 89 36 00, 2009 89 73 00, 2009 89 85, 2009 89 88 00, 2009 89 97, 2009 90 92 00, 2009 90 95 00 і 2009 90 97 термін "тропічні плоди" означає плоди гуаяви, манго, мангостана, папаї, тамаринда, анакардії, личі, джекфрута, або хлібного дерева, саподили, пасифлори, або страстоцвіту, карамболи та пітаї.

8. У товарних категоріях та підкатегоріях 2001 90 92 00, 2006 00 35 00, 2006 00 91 00, 2007 99 93 00, 2008 19 11 00, 2008 19 91 00, 2008 97 12 00, 2008 97 16 00, 2008 97 32 00, 2008 97 36 00, 2008 97 51 00, 2008 97 72 00, 2008 97 76 00, 2008 97 92, 2008 97 94 00 і 2008 97 97 00 термін "тропічні горіхи" означає кокосові горіхи, горіхи кеш’ю, бразильські горіхи, горіхи ареки, або бетель, горіхи коли і горіхи макадамії.

Код

Назва

Ставки мита, %

Додаткові ОВО

преференційна

пільгова

повна

2001

Овочi, плоди та iншi їстiвнi частини рослин, приготовленi або консервованi з доданням оцту чи оцтової кислоти:





2001 10 00 00

- огiрки, корнiшони


10

10

-

2001 90

- iншi:





2001 90 10 00

- - мангове чутнi


17

17

-

2001 90 20 00

- - плоди роду Capsicum, крiм солодких стручкових або пахучих перцiв


17

17

-

2001 90 30 00

- - цукрова кукурудза (Zea mays var. saccharata)


17

17

-

2001 90 40 00

- - ямс, батат, або солодка картопля, i аналогічні їстiвнi частини рослин з вмiстом 5 мас. % або бiльше крохмалю


17

17

-

2001 90 50 00

- - гриби


17

17

-

2001 90 65 00

- - маслини або оливки


17

17

-

2001 90 70 00

- - перець солодкий стручковий


17

17

-

2001 90 92 00

- - тропiчнi плоди та тропiчнi горiхи; пальмова серцевина


17

17

-

2001 90 97 00

- - iншi


17

17

-

2002

Томати, приготовленi або консервованi без додання оцту чи оцтової кислоти:





2002 10

- томати цiлi або розрiзанi на частини:





2002 10 10 00

- - очищенi


8

8

-

2002 10 90 00

- - iншi


8

8

-

2002 90

- iншi:






- - з вмiстом сухої речовини менш як 12 мас. %:





2002 90 11 00

- - - у первинних упаковках, масою нетто понад 1 кг


12

12

-

2002 90 19 00

- - - у первинних упаковках, масою нетто не бiльш як 1 кг


12

12

-


- - з вмiстом сухої речовини 12 мас. % або бiльше, але не більш як 30 мас. %:





2002 90 31 00

- - - у первинних упаковках, масою нетто понад 1 кг


12

12

-

2002 90 39 00

- - - у первинних упаковках, масою нетто не бiльш як 1 кг


12

12

-


- - з вмiстом сухої речовини понад 30 мас. %:





2002 90 91 00

- - - у первинних упаковках, масою нетто понад 1 кг


12

12

-

2002 90 99 00

- - - у первинних упаковках, масою нетто не бiльш як 1 кг


12

12

-

2003

Гриби та трюфелi, приготовленi або консервованi без додання оцту чи оцтової кислоти:





2003 10

- гриби роду Аgaricus (печериці, або шампіньйони):





2003 10 20 00

- - попередньо консервованi, повнiстю пiдданi глибокій тепловій обробці


10

10

-

2003 10 30 00

- - iншi


10

10

-

2003 90

- iншi:





2003 90 10 00

- - трюфелi


10

10

-

2003 90 90 00

- - інші


10

10

-

2004

Інші овочi, приготовленi або консервованi без додання оцту чи оцтової кислоти, мороженi, крiм продуктiв товарної позицiї 2006:





2004 10

- картопля:





2004 10 10

- - пiддана лише тепловій обробці:





2004 10 10 10

- - - в упаковці 5 кг або більше


5

5

-

2004 10 10 90

- - - інша


15

15

-


- - iнша:





2004 10 91 00

- - - у виглядi борошна, крупів або пластiвцiв


10

10

-

2004 10 99

- - - інша:





2004 10 99 10

- - - - в упаковці 5 кг або більше


5

5

-

2004 10 99 90

- - - - інша


15

15

-

2004 90

- iншi овочi та овочевi сумiшi:





2004 90 10 00

- - цукрова кукурудза (Zea mays var. saccharata)


15

15

-

2004 90 30 00

- - капуста квашена, каперси та маслини або оливки


15

15

-

2004 90 50 00

- - горох (Pisum sativum) i незріла квасоля Phaseolus spp, у стручках


15

15

-


- - iншi, включаючи сумiшi:





2004 90 91 00

- - - цибуля ріпчаста, пiддана лише тепловiй обробцi


15

15

-

2004 90 98 00

- - - iншi


15

15

-

2005

Інші овочi, приготовленi або консервованi без додання оцту чи оцтової кислоти, незамороженi, крiм продуктiв товарної позицiї 2006:





2005 10 00 00

- овочi гомогенiзованi


15

15

-

2005 20

- картопля:





2005 20 10 00

- - у виглядi борошна, круп або пластiвцiв


12

12

-


- - iнша:





2005 20 20 00

- - - нарiзана тонкими шматочками, обсмажена або підсушена, солона чи несолона або ароматизована чи неароматизована, у герметично закритих упаковках, придатна до споживання


12

12

-

2005 20 80 00

- - - iнша


12

12

-

2005 40 00 00

- горох (Pisum sativum)


12

12

-


- квасоля (Vigna spp., Phaseolus spp.):





2005 51 00 00

- - квасоля лущена


15

15

-

2005 59 00 00

- - iнша


15

15

-

2005 60 00 00

- спаржа


15

15

-

2005 70 00 00

- маслини або оливки


10

10

-

2005 80 00 00

- цукрова кукурудза (Zea mays var. saccharata)


10

10

-


- iншi овочi та овочевi сумiшi:





2005 91 00 00

- - бамбукові паростки


10

10

-

2005 99

- - інші:





2005 99 10 00

- - - плоди роду Сapsicum, крiм солодких стручкових або пахучого перців


7

7

-

2005 99 20 00

- - - каперси


10

10

-

2005 99 30 00

- - - артишоки


7

7

-

2005 99 50 00

- - - овочевi сумiшi


7

7

-

2005 99 60 00

- - - капуста квашена


10

10

-

2005 99 80 00

- - - iншi


10

10

-

2006 00

Овочi, плоди, горiхи, шкiрки плодiв та iншi частини рослин, консервованi з доданням цукру (глазуровані, зацукрованi або просоченi цукровим сиропом):





2006 00 10 00

- iмбир


20

20

-


- iншi:






- - з вмістом цукру понад 13 мас. %:





2006 00 31 00

- - - вишня та черешня


20

20

-

2006 00 35 00

- - - тропiчнi плоди та тропiчнi горiхи


20

20

-

2006 00 38 00

- - - iншi


20

20

-


- - iншi:





2006 00 91 00

- - - тропiчнi плоди та тропiчнi горiхи


20

20

-

2006 00 99 00

- - - iншi


20

20

-

2007

Варення, джеми, плодові желе, мармелад, плодові або горіхові пюре, плодові або горіхові пасти, одержані шляхом теплової обробки, з доданням або без додання цукру чи iнших пiдсолоджувальних речовин:





2007 10

- гомогенiзованi готовi продукти:





2007 10 10 00

- - з вмістом цукру понад 13 мас. %


10

10

-


- - iншi:





2007 10 91 00

- - - з тропiчних плодiв


10

10

-

2007 10 99 00

- - - iншi


10

10

-


- iншi:





2007 91

- - цитрусовi:





2007 91 10 00

- - - з вмiстом цукру понад 30 мас. %


15

15

-

2007 91 30 00

- - - з вмiстом цукру понад 13 мас. %, але не бiльш як 30 мас. %


15

15

-

2007 91 90 00

- - - iншi


15

15

-

2007 99

- - iншi:






- - - з вмiстом цукру понад 30 мас. %:





2007 99 10 00

- - - - пюре та пасти сливовi в первинних упаковках, масою нетто понад 100 кг, призначенi для промислового оброблення


10

10

-

2007 99 20 00

- - - - пюре та пасти з каштанiв


10

10

-


- - - - iншi:





2007 99 31 00

- - - - - з вишень і черешень


10

10

-

2007 99 33 00

- - - - - з полуниць і суниць


10

10

-

2007 99 35 00

- - - - - з малини


10

10

-

2007 99 39 00

- - - - - iншi


10

10

-

2007 99 50

- - - з вмiстом цукру понад 13 мас. %, але не бiльш як 30 мас. %:





2007 99 50 10

- - - - пюре з бананів, рамбутану, тропічних плодів і тропічних горіхів, без додання цукру або інших підсолоджувальних речовин, заморожене або консервоване асептичним способом, в ємкості, масою нетто понад 190 кг


2

2

-

2007 99 50 90

- - - - інші


10

10

-


- - - інші:





2007 99 93 00

- - - - з тропiчних плодiв і тропiчних горiхiв


2

2

-

2007 99 97

- - - - інші:





2007 99 97 10

- - - - - пюре з ківі, кактуса, ацероли, без додання цукру або інших підсолоджувальних речовин, заморожене або консервоване асептичним способом, в ємкості, масою нетто понад 190 кг


2

2

-

2007 99 97 90

- - - - - інші


10

10

-

2008

Плоди, горіхи та iншi їстiвнi частини рослин, приготовленi або консервованi iншим способом, з доданням або без додання цукру чи iнших пiдсолоджувальних речовин або спирту, в іншому місці не зазначені:






- горiхи, арахіс, або земляні горіхи, та iнше насiння, змiшане або не змiшане мiж собою:





2008 11

- - арахiс:





2008 11 10 00

- - - арахiсове масло


10

10

-


- - - iншi, у первинних упаковках, масою нетто:





2008 11 91

- - - - понад 1 кг:





2008 11 91 10

- - - - - обсмажені


0

0

-

2008 11 91 90

- - - - - інші


10

10

-


- - - - не бiльш як 1 кг:





2008 11 96 00

- - - - - обсмаженi


10

10

-

2008 11 98 00

- - - - - iншi


10

10

-

2008 19

- - iншi, включаючи сумiшi:






- - - у первинних упаковках, масою нетто понад 1 кг:





2008 19 11 00

- - - - тропiчнi горiхи; сумiшi з вмiстом 50 мас. % або бiльше тропiчних горiхiв і тропiчних плодiв


10

10

-


- - - - iншi:





2008 19 13 00

- - - - - мигдаль i фісташки, обсмаженi


0

0

-

2008 19 19 00

- - - - - iншi


0

0

-


- - - у первинних упаковках, масою нетто не більш як 1 кг:





2008 19 91 00

- - - - тропiчнi горiхи; сумiшi з вмiстом 50 мас. % або бiльше тропiчних горiхiв i тропiчних плодiв


10

10

-


- - - - iншi:






- - - - - горіхи, обсмаженi:





2008 19 93 00

- - - - - - мигдаль i фiсташки


10

10

-

2008 19 95 00

- - - - - - iншi


10

10

-

2008 19 99 00

- - - - - iншi


10

10

-

2008 20

- ананаси:






- - з доданням спирту:






- - - у первинних упаковках, масою нетто понад 1 кг:





2008 20 11 00

- - - - з вмiстом цукру понад 17 мас. %


10

10

-

2008 20 19 00

- - - - iншi


10

10

-


- - - у первинних упаковках, масою нетто не більш як 1 кг:





2008 20 31 00

- - - - з вмiстом цукру понад 19 мас. %


10

10

-

2008 20 39 00

- - - - iншi


10

10

-


- - без додання спирту:






- - - з доданням цукру, у первинних упаковках, масою нетто понад 1 кг:





2008 20 51 00

- - - - з вмiстом цукру понад 17 мас. %


10

10

-

2008 20 59 00

- - - - iншi


10

10

-


- - - з доданням цукру, у первинних упаковках, масою нетто не бiльш як 1 кг:





2008 20 71 00

- - - - з вмiстом цукру понад 19 мас. %


10

10

-

2008 20 79 00

- - - - iншi


10

10

-

2008 20 90

- - - без додання цукру:





2008 20 90 10

- - - - в упаковках, масою нетто 4,5 кг або більше


2

2

-

2008 20 90 90

- - - - інші


10

10

-

2008 30

- цитрусовi:






- - з доданням спирту:






- - - з вмiстом цукру понад 9 мас. %:





2008 30 11 00

- - - - з фактичною концентрацiєю спирту не бiльш як 11,85 мас. %


15

15

-

2008 30 19 00

- - - - iншi


15

15

-


- - - iншi:





2008 30 31 00

- - - - з фактичною концентрацiєю спирту не бiльш як 11,85 мас. %


15

15

-

2008 30 39 00

- - - - iншi


15

15

-


- - без додання спирту:






- - - з доданням цукру, у первинних упаковках, масою нетто понад 1 кг:





2008 30 51 00

- - - - дольки грейпфрута, включаючи помело


15

15

-

2008 30 55 00

- - - - мандарини, включаючи танжерини та сатсуми, або уншiу; клементини, вiлкінги та аналогiчнi гiбриди цитрусових


15

15

-

2008 30 59 00

- - - - iншi


15

15

-


- - - з доданням цукру, у первинних упаковках, масою нетто не бiльш як 1 кг:





2008 30 71 00

- - - - дольки грейпфрута, включаючи помело


15

15

-

2008 30 75 00

- - - - мандарини, включаючи танжерини та сатсуми, або уншiу; клементини, вiлкінги та аналогiчнi гiбриди цитрусових


15

15

-

2008 30 79 00

- - - - iншi


15

15

-

2008 30 90

- - - без додання цукру:





2008 30 90 10

- - - - в упаковках, масою нетто 4,5 кг або більше


2

2

-

2008 30 90 90

- - - - інші


15

15

-

2008 40

- грушi:






- - з доданням спирту:






- - - у первинних упаковках, масою нетто понад 1 кг:






- - - - з вмiстом цукру понад 13 мас. %:





2008 40 11 00

- - - - - з фактичною концентрацiєю спирту не бiльш як 11,85 мас. %


15

15

-

2008 40 19 00

- - - - - iншi


15

15

-


- - - - iншi:





2008 40 21 00

- - - - - з фактичною концентрацiєю спирту не бiльш як 11,85 мас. %


15

15

-

2008 40 29 00

- - - - - iншi


15

15

-


- - - у первинних упаковках, масою нетто не бiльш як 1 кг:





2008 40 31 00

- - - - з вмiстом цукру понад 15 мас. %


15

15

-

2008 40 39 00

- - - - iншi


15

15

-


- - без додання спирту:






- - - з доданням цукру, у первинних упаковках, масою нетто понад 1 кг:





2008 40 51 00

- - - - з вмiстом цукру понад 13 мас. %


15

15

-

2008 40 59 00

- - - - iншi


15

15

-


- - - з доданням цукру, у первинних упаковках, масою нетто не бiльш як 1 кг:





2008 40 71 00

- - - - з вмістом цукру понад 15 мас. %


15

15

-

2008 40 79 00

- - - - iншi


15

15

-

2008 40 90 00

- - - без додання цукру


15

15

-

2008 50

- абрикоси:






- - з доданням спирту:






- - - у первинних упаковках, масою нетто понад 1 кг:






- - - - з вмістом цукру понад 13 мас. %:





2008 50 11 00

- - - - - з фактичною концентрацiєю спирту не бiльш як 11,85 мас. %


15

15

-

2008 50 19 00

- - - - - iншi


15

15

-


- - - - iншi:





2008 50 31 00

- - - - - з фактичною концентрацiєю спирту не бiльш як 11,85 мас. %


15

15

-

2008 50 39 00

- - - - - iншi


15

15

-


- - - у первинних упаковках, масою нетто не бiльш як 1 кг:





2008 50 51 00

- - - - з вмістом цукру понад 15 мас. %


15

15

-

2008 50 59 00

- - - - iншi


15

15

-


- - без додання спирту:






- - - з доданням цукру, у первинних упаковках, масою нетто понад 1 кг:





2008 50 61 00

- - - - з вмістом цукру понад 13 мас. %


15

15

-

2008 50 69 00

- - - - iншi


15

15

-


- - - з доданням цукру, у первинних упаковках, масою нетто не більш як 1 кг:





2008 50 71 00

- - - - з вмістом цукру понад 15 мас. %


15

15

-

2008 50 79 00

- - - - iншi


15

15

-


- - - без додання цукру, у первинних упаковках, масою нетто:





2008 50 92 00

- - - - 5 кг або бiльше


15

15

-

2008 50 98 00

- - - - менш як 5 кг


15

15

-

2008 60

- вишнi та черешнi:






- - з доданням спирту:






- - - з вмістом цукру понад 9 мас. %:





2008 60 11 00

- - - - з фактичною концентрацiєю спирту не бiльш як 11,85 мас. %


10

10

-

2008 60 19 00

- - - - iншi


10

10

-


- - - iншi:





2008 60 31 00

- - - - з фактичною концентрацiєю спирту не бiльш як 11,85 мас. %


10

10

-

2008 60 39 00

- - - - iншi


0

0

-


- - без додання спирту:






- - - з доданням цукру, у первинних упаковках, масою нетто:





2008 60 50 00

- - - - понад 1 кг


10

10

-

2008 60 60 00

- - - - не бiльш як 1 кг


10

10

-


- - - без додання цукру, у первинних упаковках, масою нетто:





2008 60 70 00

- - - - 4,5 кг або бiльше


10

10

-

2008 60 90 00

- - - - менш як 4,5 кг


10

10

-

2008 70

- персики, включаючи нектарини:






- - з доданням спирту:






- - - у первинних упаковках, масою нетто понад 1 кг:






- - - - з вмістом цукру понад 13 мас. %:





2008 70 11 00

- - - - - з фактичною концентрацiєю спирту не бiльш як 11,85 мас. %


15

15

-

2008 70 19 00

- - - - - iншi


15

15

-


- - - - iншi:





2008 70 31 00

- - - - - з фактичною концентрацiєю спирту не бiльш як 11,85 мас. %


15

15

-

2008 70 39 00

- - - - - iншi


15

15

-


- - - у первинних упаковках, масою нетто не більш як 1 кг:





2008 70 51 00

- - - - з вмістом цукру понад 15 мас. %


15

15

-

2008 70 59 00

- - - - iншi


15

15

-


- - без додання спирту:






- - - з доданням цукру, у первинних упаковках, масою нетто понад 1 кг:





2008 70 61 00

- - - - з вмістом цукру понад 13 мас. %


15

15

-

2008 70 69 00

- - - - iншi


15

15

-


- - - з доданням цукру, у первинних упаковках, масою нетто не бiльш як 1 кг:





2008 70 71 00

- - - - з вмістом цукру понад 15 мас. %


15

15

-

2008 70 79 00

- - - - iншi


15

15

-


- - - без додання цукру, у первинних упаковках, масою нетто:





2008 70 92 00

- - - - 5 кг або бiльше


15

15

-

2008 70 98 00

- - - - менш як 5 кг


15

15

-

2008 80

- суницi та полуницi:






- - з доданням спирту:






- - - з вмістом цукру понад 9 мас. %:





2008 80 11 00

- - - - з фактичною концентрацiєю спирту не бiльш як 11,85 мас. %


10

10

-

2008 80 19 00

- - - - iншi


10

10

-


- - - iншi:





2008 80 31 00

- - - - з фактичною концентрацiєю спирту не бiльш як 11,85 мас. %


10

10

-

2008 80 39 00

- - - - iншi


10

10

-


- - без додання спирту:





2008 80 50 00

- - - з доданням цукру, у первинних упаковках, масою нетто понад 1 кг


10

10

-

2008 80 70 00

- - - з доданням цукру, у первинних упаковках, масою нетто не бiльш як 1 кг


10

10

-

2008 80 90 00

- - - без додання цукру


10

10

-


- iншi, включаючи сумiшi, за винятком тих, якi включаються до пiдпозицiї 2008 19:





2008 91 00 00

- - серцевина пальми


5

5

-

2008 93

- - журавлина (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea):






- - - з доданням спирту:






- - - - з вмістом цукру понад 9 мас. %:





2008 93 11 00

- - - - - з фактичною концентрацiєю спирту не бiльш як 11,85 мас. %


15

15

-

2008 93 19 00

- - - - - iншi


15

15

-


- - - - інші:





2008 93 21 00

- - - - - з фактичною концентрацiєю спирту не бiльш як 11,85 мас. %


15

15

-

2008 93 29 00

- - - - - iншi


15

15

-


- - - без додання спирту:





2008 93 91 00

- - - - з доданням цукру, у первинних упаковках, масою нетто понад 1 кг


15

15

-

2008 93 93 00

- - - - з доданням цукру, у первинних упаковках, масою нетто не більше 1 кг


15

15

-

2008 93 99 00

- - - - без додання цукру


10

15

-

2008 97

- - суміші:






- - - з доданням спирту:






- - - - з вмістом цукру понад 9 мас. %:






- - - - - з фактичною концентрацiєю спирту не бiльш як 11,85 мас. %:





2008 97 12 00

- - - - - - з тропiчних плодiв (включаючи сумiшi з вмiстом 50 мас. % або бiльше тропiчних плодiв i тропiчних горiхiв)


15

15

-

2008 97 14 00

- - - - - - iншi


15

15

-


- - - - - iншi:





2008 97 16 00

- - - - - - з тропiчних плодiв (включаючи сумiшi з вмiстом 50 мас. % або бiльше тропiчних плодiв i тропiчних горiхiв)


15

15

-

2008 97 18 00

- - - - - - iншi


15

15

-


- - - - iншi:






- - - - - з фактичною концентрацiєю спирту не бiльш як 11,85 мас. %:





2008 97 32 00

- - - - - - з тропiчних плодiв (включаючи сумiшi з вмістом 50 мас. % або бiльше тропiчних плодiв i тропiчних горiхiв)


15

15

-

2008 97 34 00

- - - - - - iншi


15

15

-


- - - - - iншi:





2008 97 36 00

- - - - - - з тропiчних плодiв (включаючи сумiшi з вмістом 50 мас. % або бiльше тропiчних плодiв i тропiчних горiхiв)


15

15

-

2008 97 38 00

- - - - - - iншi


15

15

-


- - - без додання спирту:






- - - - з доданням цукру:






- - - - - у первинних упаковках, масою нетто понад 1 кг:





2008 97 51 00

- - - - - - з тропiчних плодiв (включаючи сумiшi з вмістом 50 мас. % або бiльше тропiчних плодiв i тропiчних горiхiв)


15

15

-

2008 97 59 00

- - - - - - iншi


15

15

-


- - - - - iншi:






- - - - - - плодово-ягiднi сумiшi, у яких частка кожної із складових не бiльш як 50 мас. % усієї маси:





2008 97 72 00

- - - - - - - з тропiчних плодiв (включаючи сумiшi з вмістом 50 мас. % або бiльше тропiчних плодiв i тропiчних горiхiв)


15

15

-

2008 97 74 00

- - - - - - - iншi


15

15

-


- - - - - - iншi:





2008 97 76 00

- - - - - - - з тропiчних плодiв (включаючи сумiшi з вмістом 50 мас. % або бiльше тропiчних плодiв i тропiчних горiхiв)


15

15

-

2008 97 78 00

- - - - - - - iншi


15

15

-


- - - - без додання цукру, у первинних упаковках, масою нетто:






- - - - - 5 кг або бiльше:





2008 97 92

- - - - - - з тропiчних плодiв (включаючи сумiшi з вмістом 50 мас. % або бiльше тропiчних плодiв i тропiчних горiхiв):





2008 97 92 10

- - - - - - - пюре, заморожене або консервоване асептичним способом, в ємкості, масою нетто понад 190 кг, для виробництва соків, нектарів та напоїв


2

2

-

2008 97 92 90

- - - - - - - інші


15

15

-

2008 97 93 00

- - - - - - iншi


15

15

-


- - - - - 4,5 кг або бiльше, але менш як 5 кг:





2008 97 94 00

- - - - - - з тропiчних плодiв (включаючи сумiшi з вмістом 50 мас. % або бiльше тропiчних плодiв i тропiчних горiхiв)


15

15

-

2008 97 96 00

- - - - - - iншi


15

15

-


- - - - - менш як 4,5 кг:





2008 97 97 00

- - - - - - з тропiчних плодiв (включаючи сумiшi з вмістом 50 мас. % або бiльше тропiчних плодiв i тропiчних горiхiв)


15

15

-

2008 97 98 00

- - - - - - інші


15

15

-

2008 99

- - iншi:






- - - з доданням спирту:






- - - - iмбир:





2008 99 11 00

- - - - - з фактичною концентрацiєю спирту не бiльш як 11,85 мас. %


15

15

-

2008 99 19 00

- - - - - iншi


15

15

-


- - - - виноград:





2008 99 21 00

- - - - - з вмістом цукру понад 13 мас. %


15

15

-

2008 99 23 00

- - - - - iншi


15

15

-


- - - - iншi:






- - - - - з вмістом цукру понад 9 мас. %:






- - - - - - з фактичною концентрацiєю спирту не бiльш як 11,85 мас. %:





2008 99 24 00

- - - - - - - тропічні плоди


15

15

-

2008 99 28 00

- - - - - - - iншi


15

15

-


- - - - - - iншi:





2008 99 31 00

- - - - - - - тропічні плоди


15

15

-

2008 99 34 00

- - - - - - - iншi


15

15

-


- - - - - iншi:






- - - - - - з фактичною концентрацiєю спирту не бiльш як 11,85 мас. %:





2008 99 36 00

- - - - - - - тропiчнi плоди


15

15

-

2008 99 37 00

- - - - - - - iншi


15

15

-


- - - - - - iншi:





2008 99 38 00

- - - - - - - тропiчнi плоди


15

15

-

2008 99 40 00

- - - - - - - iншi


15

15

-


- - - без додання спирту:






- - - - з доданням цукру, у первинних упаковках, масою нетто понад 1 кг:





2008 99 41 00

- - - - - iмбир


15

15

-

2008 99 43 00

- - - - - виноград


15

15

-

2008 99 45 00

- - - - - сливи та чорнослив


15

15

-

2008 99 48

- - - - - тропічні плоди:





2008 99 48 10

- - - - - - пюре, заморожене або консервоване асептичним способом, в ємкості, масою нетто понад 190 кг, для виробництва соків, нектарів та напоїв


2

2

-

2008 99 48 90

- - - - - - інші


15

15

-

2008 99 49

- - - - - інші:





2008 99 49 10

- - - - - - пюре з бананів, ківі, кактуса, ацероли, рамбутана, заморожене або консервоване асептичним способом, в ємкості, масою нетто понад 190 кг, для виробництва соків, нектарів та напоїв


2

2

-

2008 99 49 90

- - - - - - інші


15

15

-


- - - - з доданням цукру, у первинних упаковках, масою нетто не бiльш як 1 кг:





2008 99 51 00

- - - - - iмбир


15

15

-

2008 99 63 00

- - - - - тропічні плоди


15

15

-

2008 99 67 00

- - - - - iншi


15

15

-


- - - - без додання цукру:






- - - - - сливи та чорнослив, у первинних упаковках, масою нетто:





2008 99 72 00

- - - - - - 5 кг або бiльше


15

15

-

2008 99 78 00

- - - - - - менш як 5 кг


15

15

-

2008 99 85 00

- - - - - кукурудза, крім цукрової кукурудзи (Zea mays var. Saccharata)


15

15

-

2008 99 91 00

- - - - - ямс, батат, або солодка картопля, i аналогічні їстiвнi частини рослин з вмістом крохмалю 5 мас. % або бiльше


15

15

-

2008 99 99

- - - - - інші:





2008 99 99 10

- - - - - - пюре з тропічних плодів, заморожене або консервоване асептичним способом, в ємкості, масою нетто понад 190 кг, для виробництва соків, нектарів та напоїв


2

2

-

2008 99 99 20

- - - - - - пюре з банана, ківі, кактуса, ацероли, рамбутана, заморожене або консервоване асептичним способом, в ємкості, масою нетто понад 190 кг, для виробництва соків, нектарів та напоїв


2

2

-

2008 99 99 90

- - - - - - інші


10

15

-

2009

Соки з плодів (включаючи виноградне сусло) або соки овочеві, незбродженi та без додання спирту, з доданням або без додання цукру чи iнших пiдсолоджувальних речовин:






- сiк апельсиновий:





2009 11

- - заморожений:






- - - з числом Брікса понад 67:





2009 11 11 00

- - - - вартiстю не бiльш як 30 євро за 100 кг маси нетто


2

2

-

2009 11 19 00

- - - - iнший


2

2

-


- - - з числом Брікса не більш як 67:





2009 11 91 00

- - - - вартiстю не бiльш як 30 євро за 100 кг маси нетто та з вмістом доданого цукру понад 30 мас. %


2

2

-

2009 11 99

- - - - iнший:





2009 11 99 10

- - - - - концентрований


2

2

-

2009 11 99 20

- - - - - натуральний (невідновлений), без додання цукру, в ємкості, масою нетто понад 190 кг, вартістю понад 30 євро за 100 кг маси нетто


2

2

-

2009 11 99 90

- - - - - iнший


2

2

-

2009 12 00

- - незаморожений, з числом Брікса не більш як 20:





2009 12 00 10

- - - натуральний (невідновлений), консервований асептичним способом, без додання цукру, в ємкості, масою нетто понад 190 кг, вартістю понад 30 євро за 100 кг маси нетто


2

2

-

2009 12 00 90

- - - інший


2

2

-

2009 19

- - iнший:






- - - з числом Брікса понад 67:





2009 19 11 00

- - - - вартiстю не бiльш як 30 євро за 100 кг маси нетто


5

5

-

2009 19 19 00

- - - - iнший


2

2

-


- - - з числом Брікса понад 20, але не більш як 67:





2009 19 91 00

- - - - вартiстю не бiльш як 30 євро за 100 кг маси нетто та з вмістом доданого цукру понад 30 мас. %


5

5

-

2009 19 98

- - - - iнший:





2009 19 98 10

- - - - - концентрований


2

2

-

2009 19 98 90

- - - - - iнший


5

5

-


- сiк грейпфрутів (включаючи сік помело):





2009 21 00

- - з числом Брікса не більш як 20:





2009 21 00 10

- - - натуральний (невідновлений), заморожений або консервований асептичним способом, без додання цукру, в ємкості, масою нетто понад 190 кг, вартістю понад 30 євро за 100 кг маси нетто


2

2

-

2009 21 00 90

- - - інший


5

5

-

2009 29

- - iнший:






- - - з числом Брікса понад 67:





2009 29 11 00

- - - - вартiстю не бiльш як 30 євро за 100 кг маси нетто


5

5

-

2009 29 19 00

- - - - iнший


2

2

-


- - - з числом Брікса понад 20, але не більш як 67:





2009 29 91 00

- - - - вартiстю не бiльш як 30 євро за 100 кг маси нетто та з вмістом доданого цукру понад 30 мас. %


5

5

-

2009 29 99

- - - - iнший:





2009 29 99 10

- - - - - концентрований


2

2

-

2009 29 99 90

- - - - - iнший


5

5

-


- соки iнших цитрусових:





2009 31

- - з числом Брікса не більш як 20:






- - - вартiстю понад 30 євро за 100 кг маси нетто:





2009 31 11 00

- - - - які містять доданий цукор


5

5

-

2009 31 19

- - - - які не містять доданого цукру:





2009 31 19 10

- - - - - натуральні (невідновлені), заморожені або консервовані асептичним способом, без додання цукру, в ємкості, масою нетто понад 190 кг


2

2

-

2009 31 19 90

- - - - - iншi


5

5

-


- - - вартiстю не бiльш як 30 євро за 100 кг маси нетто:






- - - - сiк лимонний:





2009 31 51 00

- - - - - який містить доданий цукор


5

5

-

2009 31 59 00

- - - - - який не містить доданого цукру


5

5

-


- - - - соки з iнших цитрусових:





2009 31 91 00

- - - - - які містять доданий цукор


5

5

-

2009 31 99 00

- - - - - які не містять доданого цукру


5

5

-

2009 39

- - iншi:






- - - з числом Брікса понад 67:





2009 39 11 00

- - - - вартiстю не бiльш як 30 євро за 100 кг маси нетто


5

5

-

2009 39 19 00

- - - - інші


2

2

-


- - - з числом Брікса понад 20, але не більш як 67:






- - - - вартiстю понад 30 євро за 100 кг маси нетто:





2009 39 31 00

- - - - - які містять доданий цукор


5

5

-

2009 39 39

- - - - - які не містять доданого цукру:





2009 39 39 10

- - - - - - концентровані


2

2

-

2009 39 39 90

- - - - - - інші


5

5

-


- - - - вартiстю не бiльш як 30 євро за 100 кг маси нетто:






- - - - - сік лимонний:





2009 39 51 00

- - - - - - з вмістом доданого цукру понад 30 мас. %


5

5

-

2009 39 55 00

- - - - - - з вмістом доданого цукру не бiльш як 30 мас. %


5

5

-

2009 39 59 00

- - - - - - які не містять доданого цукру


5

5

-


- - - - - соки з iнших цитрусових:





2009 39 91 00

- - - - - - з вмістом доданого цукру понад 30 мас. %


5

5

-

2009 39 95 00

- - - - - - з вмістом доданого цукру не бiльш як 30 мас. %


5

5

-

2009 39 99 00

- - - - - - які не містять доданого цукру


5

5

-


- сiк ананасовий:





2009 41

- - з числом Брікса не більш як 20:





2009 41 92 00

- - - який містить доданий цукор


10

10

-

2009 41 99

- - - який не містить доданого цукру:





2009 41 99 10

- - - - натуральний (невідновлений), заморожений або консервований асептичним способом, в ємкості, масою нетто понад 190 кг, вартістю понад 30 євро за 100 кг маси нетто


2

2

-

2009 41 99 90

- - - - інший


10

10

-

2009 49

- - iнший:






- - - з числом Брікса понад 67:





2009 49 11 00

- - - - вартiстю не бiльш як 30 євро за 100 кг маси нетто


10

10

-

2009 49 19 00

- - - - інший


2

2

-


- - - з числом Брікса понад 20, але не більш як 67:





2009 49 30 00

- - - - вартiстю понад 30 євро за 100 кг маси нетто, який містить доданий цукор


10

10

-


- - - - iнший:





2009 49 91 00

- - - - - з вмістом доданого цукру понад 30 мас. %


10

10

-

2009 49 93 00

- - - - - з вмістом доданого цукру не бiльш як 30 мас. %


10

10

-

2009 49 99

- - - - - який не містить доданого цукру:





2009 49 99 10

- - - - - - концентрований


2

2

-

2009 49 99 90

- - - - - - інший


10

10

-

2009 50

- сiк томатний:





2009 50 10 00

- - який містить доданий цукор


10

10

-

2009 50 90 00

- - iнший


10

10

-


- сiк виноградний (включаючи виноградне сусло):





2009 61

- - з числом Брікса не більш як 30:





2009 61 10 00

- - - вартiстю понад 18 євро за 100 кг маси нетто


10

10

-

2009 61 90 00

- - - вартiстю не бiльш як 18 євро за 100 кг маси нетто


10

10

-

2009 69

- - iнший:






- - - з числом Брікса понад 67:





2009 69 11 00

- - - - вартiстю не бiльш як 22 євро за 100 кг маси нетто


10

10

-

2009 69 19 00

- - - - iнший


2

2

-


- - - з числом Брікса понад 30, але не більш як 67:






- - - - вартiстю понад 18 євро за 100 кг маси нетто:





2009 69 51 00

- - - - - концентрований


2

2

-

2009 69 59 00

- - - - - iнший


10

10

-


- - - - вартiстю не бiльш як 18 євро за 100 кг маси нетто:






- - - - - з вмістом доданого цукру понад 30 мас. %:





2009 69 71 00

- - - - - - концентрований


2

2

-

2009 69 79 00

- - - - - - iнший


10

10

-

2009 69 90 00

- - - - - iнший


10

10

-


- сiк яблучний:





2009 71

- - з числом Брікса не більш як 20:





2009 71 20 00

- - - який містить доданий цукор


10

10

-

2009 71 99 00

- - - який не містить доданого цукру


10

10

-

2009 79

- - iнший:






- - - з числом Брікса понад 67:





2009 79 11 00

- - - - вартiстю не бiльш як 22 євро за 100 кг маси нетто


10

10

-

2009 79 19 00

- - - - iнший


10

10

-


- - - з числом Брікса понад 20, але не більш як 67:





2009 79 30 00

- - - - вартiстю понад 18 євро за 100 кг маси нетто, який містить доданий цукор


10

10

-


- - - - iнший:





2009 79 91 00

- - - - - з вмістом доданого цукру понад 30 мас. %


10

10

-

2009 79 98 00

- - - - - який не містить доданого цукру


10

10

-


- сік з будь-яких інших плодів або овочів:





2009 81

- - з журавлини (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea):






- - - з числом Брікса більш як 67:





2009 81 11 00

- - - - вартiстю не бiльш як 30 євро за 100 кг маси нетто


2

2

-

2009 81 19 00

- - - - iнший


2

2

-


- - - з числом Брікса не більш як 67:





2009 81 31 00

- - - - вартiстю понад 18 євро за 100 кг маси нетто, який містить доданий цукор


10

10

-


- - - - iнший:





2009 81 51 00

- - - - - з вмістом доданого цукру понад 30 мас. %


10

10

-

2009 81 59 00

- - - - - з вмістом доданого цукру не бiльш як 30 мас. %


10

10

-


- - - - - який не містить доданого цукру:





2009 81 95

- - - - - - сiк з плодiв рослин виду Vaccinium macrocarpon:





2009 81 95 10

- - - - - - - концентрований


2

2

-

2009 81 95 90

- - - - - - - інший


10

10

-

2009 81 99 00

- - - - - - iншi


10

10

-

2009 89

- - інший:






- - - з числом Брікса більш як 67:






- - - - сiк грушевий:





2009 89 11 00

- - - - - вартiстю не бiльш як 22 євро за 100 кг маси нетто


10

10

-

2009 89 19 00

- - - - - інший


10

10

-


- - - - інший:






- - - - - вартiстю не бiльш як 30 євро за 100 кг маси нетто:





2009 89 34

- - - - - - сік тропічних плодів:





2009 89 34 10

- - - - - - - сiк плодiв пасифлори, або страстоцвiту


2

2

-

2009 89 34 20

- - - - - - - сiк плодiв гуаяви та манго


0

0

-

2009 89 34 90

- - - - - - - інші


8

8

-

2009 89 35 00

- - - - - - iнший


2

2

-


- - - - - iнший:





2009 89 36 00

- - - - - - сік тропічних плодів


8

8

-

2009 89 38 00

- - - - - - iнший


2

2

-


- - - з числом Брікса не більш як 67:






- - - - сiк грушевий:





2009 89 50 00

- - - - - вартiстю понад 18 євро за 100 кг маси нетто, який містить доданий цукор


10

10

-


- - - - - iнший:





2009 89 61 00

- - - - - - з вмістом доданого цукру понад 30 мас. %


10

10

-

2009 89 63 00

- - - - - - з вмістом доданого цукру не бiльш як 30 мас. %


10

10

-

2009 89 69 00

- - - - - - який не містить доданого цукру


10

10

-


- - - - інший:






- - - - - вартiстю бiльш як 30 євро за 100 кг маси нетто, який містить доданий цукор:





2009 89 71 00

- - - - - - сiк з вишень або черешень


10

10

-

2009 89 73 00

- - - - - - соки з тропiчних плодiв


10

10

-

2009 89 79 00

- - - - - - інші


10

10

-


- - - - - інші:






- - - - - - з вмістом доданого цукру понад 30 мас. %:





2009 89 85

- - - - - - - сік тропічних плодів:





2009 89 85 10

- - - - - - - - сiк плодiв пасифлори, або страстоцвiту, та гуаяви


8

8

-

2009 89 85 90

- - - - - - - - iншi


10

10

-

2009 89 86 00

- - - - - - - інші


10

10

-


- - - - - - з вмістом доданого цукру не бiльш як 30 мас. %:





2009 89 88 00

- - - - - - - сік тропічних плодів


10

10

-

2009 89 89 00

- - - - - - - інші


10

10

-


- - - - - - який не містить доданого цукру:





2009 89 96 00

- - - - - - - сiк з вишень або черешень


10

10

-

2009 89 97

- - - - - - - сік тропічних плодів:





2009 89 97 10

- - - - - - - - концентрований


2

2

-

2009 89 97 20

- - - - - - - - натуральний (невідновлений) заморожений або консервований асептичним способом, в ємкості, масою нетто понад 190 кг, вартістю понад 30 євро за 100 кг маси нетто


2

2

-

2009 89 97 90

- - - - - - - - інші


10

10

-

2009 89 99

- - - - - - - інші:





2009 89 99 10

- - - - - - - - концентровані


2

2

-

2009 89 99 20

- - - - - - - - сік банановий, натуральний (невідновлений), заморожений або консервований асептичним способом, в ємкості, масою нетто понад 190 кг, вартістю понад 30 євро за 100 кг маси нетто


2

2

-

2009 89 99 90

- - - - - - - - інші


10

10

-

2009 90

- сумiшi сокiв:






- - з числом Брікса понад 67:






- - - сумiшi яблучного та грушевого сокiв:





2009 90 11 00

- - - - вартiстю не бiльш як 22 євро за 100 кг маси нетто


10

10

-

2009 90 19 00

- - - - iншi


10

10

-


- - - iншi:





2009 90 21 00

- - - - вартiстю не бiльш як 30 євро за 100 кг маси нетто


10

10

-

2009 90 29 00

- - - - iншi


2

2

-


- - з числом Брікса не більш як 67:






- - - сумiшi яблучного та грушевого сокiв:





2009 90 31 00

- - - - вартiстю не бiльш як 18 євро за 100 кг маси нетто, з вмістом доданого цукру понад 30 мас. %


10

10

-

2009 90 39 00

- - - - iншi


10

10

-


- - - iншi:






- - - - вартiстю понад 30 євро за 100 кг маси нетто:






- - - - - сумiшi сокiв з цитрусових i ананасового:





2009 90 41 00

- - - - - - які містять доданий цукор


10

10

-

2009 90 49

- - - - - - інші:





2009 90 49 10

- - - - - - - концентровані


2

2

-

2009 90 49 20

- - - - - - - натуральні (невідновлені), заморожені або консервовані асептичним способом, в ємкості, масою нетто понад 190 кг


2

2

-

2009 90 49 90

- - - - - - - інші


10

10

-


- - - - - iншi:





2009 90 51 00

- - - - - - які містять доданий цукор


10

10

-

2009 90 59

- - - - - - інші:





2009 90 59 10

- - - - - - - концентровані


2

2

-

2009 90 59 20

- - - - - - - суміші соків з тропічних плодів, натуральні (невідновлені), заморожені або консервовані асептичним способом, в ємкості, масою нетто понад 190 кг


2

2

-

2009 90 59 30

- - - - - - - суміші соків з цитрусових, натуральні (невідновлені), заморожені або консервовані асептичним способом, в ємкості, масою нетто понад 190 кг


2

2

-

2009 90 59 90

- - - - - - - інші


10

10

-


- - - - вартiстю не бiльш як 30 євро за 100 кг маси нетто:






- - - - - сумiшi сокiв з цитрусових i ананасового:





2009 90 71 00

- - - - - - з вмістом доданого цукру понад 30 мас. %


10

10

-

2009 90 73 00

- - - - - - з вмістом доданого цукру не бiльш як 30 мас. %


10

10

-

2009 90 79

- - - - - - які не містять доданого цукру:





2009 90 79 10

- - - - - - - концентровані


2

2

-

2009 90 79 90

- - - - - - - інші


10

10

-


- - - - - iншi:






- - - - - - з вмістом доданого цукру понад 30 мас. %:





2009 90 92 00

- - - - - - - сумiшi сокiв з тропiчних плодiв


10

10

-

2009 90 94 00

- - - - - - - iншi


10

10

-


- - - - - - з вмістом доданого цукру не бiльш як 30 мас. %:





2009 90 95 00

- - - - - - - сумiшi сокiв з тропiчних плодiв


10

10

-

2009 90 96 00

- - - - - - - iншi


10

10

-


- - - - - - які не містять доданого цукру:





2009 90 97

- - - - - - - сумiшi сокiв з тропiчних плодiв:





2009 90 97 10

- - - - - - - - концентровані


2

2

-

2009 90 97 90

- - - - - - - - інші


10

10

-

2009 90 98

- - - - - - - інші:





2009 90 98 10

- - - - - - - - концентровані


2

2

-

2009 90 98 90

- - - - - - - - інші


10

10

-



вгору